torek, 13. november 2007

Vodna postelja Lectus Izdelana v Sloveniji!

Strokovni sodelavci v podjetju Maremico d.o.o. se skupaj z dobavitelji in ob upoštevanju mnenj uporabnikov ter najnovejših meril glede zdravja, udobja in higiene vsak dan trudimo za tehnične in stilistične inovacije izdelka kot tudi za celovito in hitro poprodajno storitev.

V podjetju že drugo leto vodimo lastno proizvodnjo, kar nam omogoča natančno kontrolo tako vseh sestavin in končnih izdelkov kot tudi vseh izdelavnih postopkov ter kratke dobavne roke. Izbira kakovostnih materialov, natančna izdelava, hitro uvajanje sprememb in novosti tako v načinu izdelave kot tudi v izgledu in uporabnosti končnih izdelkov, široka paleta različnih materialov in pester izbor barv omogočajo uresničitev želja uporabnikov vodnih postelj Lectus.

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo številne novosti. V novem katalogu Lectus 2008 lahko preberete o novih modelih vodnih postelj Lectus, novih modelih podstavkov in vzglavnih stranic. Zagotovo boste opazili nove elegantne linije ambientov. Naročite katalog Lectus 2008 tukaj.

Ni komentarjev: