torek, 30. oktober 2007

Kraljevska vodna postelja - OKTAGON

Podjetje LECTUS je svoji ponudbi dodalo osemkotno vodno posteljo Oktagon s premerom 240-260 cm. Največjo serijsko vodno posteljo slovenske izdelave na našem trgu si boste lahko ogledali med 5. in 11. novembrom na pohištvenem sejmu v Ljubljani. Prvi dan sejma se bo ob njej mogoče tudi fotografirati skupaj z »morsko deklico« Živo Vadnov.


Počitek in sprostitev po vaši meri

Posebnost postelje Oktagon, kupiti jo je mogoče za 4.158 EUR, je njena osemkotna oblika, ki je v številnih mitologijah simbol kozmičnega ravnotežja. A ne le v mitih, tudi v realnosti ta oblika deluje zelo osvobajajoče. Ker se enakomerno razteza na vse strani, lahko poljubno menjavamo položaje – tako spalne kot ljubezenske. Vodna postelja nudi enakomerno podporo tudi hrbtenici in zagotavlja njen pravilen položaj, zato se lahko med spanjem popolnoma sprostimo in potonemo v spokojen spanec. Zjutraj pa se prerojeni zbudimo v nov dan.

Vsi različni, vsi naspani

Ljudje smo si med seboj zelo različni: nekateri smo veliki, drugi majhni; eni obožujemo adrenalinske športe, drugi imamo raje miren sprehod v naravi … Vsem pa nam je skupno, da za dobro počutje in ohranjanje zdravja nujno potrebujemo kakovosten spanec.

Za vodne postelje Lectus, na katerih vsak dan zdravo in udobno spi več kot 9000 Slovencev, je značilno, da se prilagajajo individualnim željam. Hidravlični princip omogoča, da se popolnoma prilegajo vsakemu posamezniku, njegovim telesnim posebnostim in različnim spalnim položajem. Mogoča je tudi regulacija temperature, ki jo vsak uporabnik uravnava glede na svoje želje in vremenske razmere. Prijetna toplota, ki jo oddaja vodna postelja, skrbi za boljšo prekrvavitev in sprošča mišice; blagodejno pa vpliva tudi na revmatična obolenja.

Več informacij na: www.vodna-postelja-oktagon.si

Ni komentarjev: