ponedeljek, 15. oktober 2007

Vodna postelja Lectus na Pohištvenem sejmu 2007

Maremico d.o.o., vodilni ponudnik vodnih ležišč, se že trinajsto leto zapored predstavlja na sejmu Pohištvo. In tudi letos, tako kot vsako leto, predstavljamo različne novosti.

Že drugo leto v Sloveniji vodimo lastno proizvodnjo, izbiramo le najboljše materiale in natančno kontroliramo vse sestavine in postopke izdelave. Lastna proizvodnja omogoča uvajanje številnih novosti, o katerih lahko preberete v katalogu Lectus 2008, ki ga bomo predstavili na sejmu.

V katalogu in na našem razstavnem prostoru predstavljamo kar 9 modelov vodnih postelj Lectus slovenske proizvodnje, med njimi tudi največjo serijsko posteljo na našem trgu, to je Oktagonalna vodna postelja ter popolnoma nov model Verona Visco DoubleTop. Za otroke smo poleg klasične vodne postelje pripravili tudi model AquaLight.

V ponudbi je letos kar 9 modelov nosilnih podstavkov in kar 37 modelov vzglavnih stranic. Nove elegantne linije in kakovost izdelave ter bogata izbira barv in materialov omogočajo izpolnitev želja kupcev. Trudimo se slediti najnovejšim trendom v pohištveni industriji, predvsem pa ostajamo še naprej zvesti svojemu sloganu: Nudimo zdrav in udoben spanec – na vodni postelji Lectus.

Prepričajte se sami. Vabimo vas na Pohištveni sejem na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 5. in 11. novembrom 2007 v halo A (razstavni prostor 7). Obiščite nas tudi v naših prodajnih salonih ali na internetni strani www.lectus.si. Poklepetamo pa lahko na telefonski številki 01-565-44-00.

Lectus team

Ni komentarjev: