sreda, 14. november 2007

Vodne postelje LECTUS na 18. Ljubljanskem pohištvenem sejmu

V nedeljo zvečer so se zaprla vrata 18. Ljubljanskega pohištvenega sejma, po velikosti in številu razstavljalcev največjega doslej. Ugledna in kakovostna prireditev zbere večino domačih in precej tujih proizvajalcev pohištva in stanovanjske opreme, poudarek pa namenja tudi dosežkom industrijskega oblikovanja. Velja za edini tovrstni dogodek v panogi, letos se je predstavilo kar 309 podjetij iz 23 držav.

V šestih dneh si je podobo slovenske pohištvene industrije ogledalo malo manj kot 50.000 obiskovalcev.

Zelo živahno je bilo tudi na našem razstavnem prostoru, kjer smo predstavili novosti iz kataloga Lectus 2008. Stranke so bile navdušene nad novimi oblikovnimi rešitvami vzglavnih stranic in nosilnih podstavkov za vodne postelje, presenetil jih je še pestrejši izbor barv.

Posebej za Pohištveni sejem smo pripravili obsežen katalog spalničnih ambientov in tako marsikateremu obiskovalcu podali idejo o preureditvi prostora za spanje in sanje.

Živa Vadnov, mis Slovenije 2004, je obiskovalcem predstavila poslastico v ponudbi vodnih postelj. Gre za prvo slovensko oktagonalno vodno posteljo, ki je s premerom 240 cm tudi največja serijska postelja na našem trgu.

Obiskali so nas tudi nekateri slovenski hotelirji in lastniki wellness centrov, ki so izbirali med klasičnimi vodnimi posteljami za hotelske sobe in wellness ležišči, ki nudijo popolno udobje po savnanju in masaži. Že v prihodnjih mesecih bodo obogatili svojo ponudbo z izdelki LECTUS.


Ni komentarjev: