torek, 4. november 2008

Leticia – Najbolj oseben vzglavnik doslej


Predstavljamo vam popolno novost na tržišču – Patentiran vzglavnik Leticia, ki mu lahko spremenite višino, trdoto in naklon. Vsakemu posamezniku omogoča, da si iz desetih elementov sestavi vzglavnik, ki mu bo med spanjem nudil optimalno udobje in podporo. Kadarkoli ga je mogoče poljubno preoblikovati, elemente dodajati, odvzemati ali zamenjati.

Na podlagi 15 letnih izkušenj glede spanja in spalnih navad ljudi, so v podjetju Maremico d.o.o. razvili vzglavnik, ki omogoča popolno prilagodljivost in individualizirano uporabo.

Se zjutraj zbudite z glavobolom? Imate bolečine v vratu in ramenih? Vas muči nespečnost?

Ali ste pomislili, da imate neprimeren vzglavnik?
Ljudje zaradi različnih telesnih konstitucij potrebujemo vzglavnike, prilagojene našim potrebam. Vzglavnik Leticia je edinstven izdelek na svojem področju. Odlikujejo ga številne lastnosti: prilagodljivost trdote, naklona in višine vzglavnika, izdelan je iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo popolno zračnost in izjemno udobje, ima pralno prevleko ter je obnovljiv.

Vzglavnik Leticia je ergonomsko oblikovan in je z različnima višinama podpore vratnega dela namenjen vsem konstitucijskim tipom. Zaradi svoje ortopedske oblike zagotavlja optimalno lego glave in vratnega dela hrbtenice. Material, iz katerega je izdelan vzglavnik Leticia, je neprimerno okolje za pršice, zato je odlična izbira za alergike in astmatike.

Sestavljivost omogoča, da si lahko sestavite vzglavnik, kakršen ustreza prav vam in vašim potrebam; ne glede na vašo konstitucijo, spalni položaj, klasično ležišče ali vodno posteljo.

Vzglavnik Leticia je na letošnjem pohištvenem sejmu v Ljubljani prejel tudi nagrado Zlata vez, ki jo podeljujeta Gospodarsko razstavišče ter Združenje lesne in pohištvene industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije za nov, javnosti še ne predstavljen izdelek – za oblikovalsko izvirnost, tržno prodornost in celovito zasnovo.

In brez skrbi, če se odločite za nakup vzglavnika Leticia, in z njim ne boste zadovoljni, ga lahko v roku 30 dni vrnete. Ker v podjetju Maremico verjamejo v svoje izdelke, vam ponujajo garancijo dobrega nakupa – torej, nakup brez tveganja.

Vredno ga je preizkusiti!

Več informacij o vzglavniku Leticia najdete na spletni strani: www.leticia.si

Pa udobno spanje vam želimo!

Ni komentarjev: