sreda, 15. oktober 2008

Doživetje, polno sproščujočega spanca

Kako lepo se je zvečer pogrezniti v prijetno toplo posteljo, vedoč, da vas spet čaka spanje kot na oblačku… In kako čudovito se je ob jutrih zbujati svež in poln energije, se še malo pocrkljati med puhastimi blazinami, potem pa začeti dan z dobro voljo… Bi vam bilo všeč, če bi vas tak občutek spremljal vsak večer in vsako jutro?

Prav to doživetje, polno sproščujočega spanca in popolnega udobja, vam ponujajo vodne postelje Lectus. V njih je strnjeno sodobno znanje o zdravem spanju in tako izpostavljene tri glavne prednosti vodnih postelj: izjemno udobje zaradi optimalnega prilagajanja vodnega jedra, ogrevano površino in higienično okolje, ki je neprimerno za pršice in drugo umazanijo.

Med najbolj zanimivimi inovacijami, ki jih predstavljajo, je ekskluzivna, posebej obdelana tekstilna prevleka vodne postelje Nanotex, ki preprečuje vpijanje tekočin. Zagotovo bo navdušila vse, ki radi zajtrkujejo v postelji. Polita kava, pomarančni sok ali rdeče vino bodo odslej preprosto spolzeli s tekstilne površine, ne da bi na postelji ostal najmanjši madež.

Da po kakovosti sodijo vodne postelje Lectus v sam svetovni vrh, dokazuje tudi preizkus v univerzitetnem laboratoriju za preizkušanje pohištva, na katerem je vodna postelja Lectus prenesla 5-krat večje obremenitve, kot so predpisane z evropskimi normativi. Vodne postelje Lectus so tako edine na slovenskem trgu s certifikatom Biotehniške fakultete.

Ne pozabite: kar tretjino svojega življenja preživimo v postelji, zato pri spanju ne sklepajte kompromisov. Investirajte v zadovoljno in kakovostno življenje, investirajte v kakovostno spanje. Z vodno posteljo Lectus se boste lahko vsak večer potopili v blagodejen spanec in naslednje jutro začeli dan vitalni in polni energije.

www.lectus.si

Ni komentarjev: