četrtek, 14. maj 2009

Vse več Slovencev spi na vodnih posteljah

Vodne postelje Lectus že vse od leta 1994 veljajo za sinonim kakovoste vodne postelje. O tem se je prepričalo že 11.000 uporabnikov, ki vsak dan zdravo in udobno spijo na vodni postelji Lectus.

Vodne postelje že več kot 40 let veljajo za najbolj zdrava, higienična in hrbtenici prijazna ležišča. Sodobne vodne postelje se idealno prilagajajo človekovemu telesu, zato se hrbtenica popolnoma sprosti in izognemo se motečim točkastim obremenitvam. Prijetna toplota deluje sproščujoče ter pomaga pri sprostitvi mišic in prispeva k boljši prekrvavitvi. Vodna postelja pa je tudi neprimerno okolje za pršice, zato velja za eno najbolj higieničnih ležišč.

To so le nekatere izmed prednosti, ki odlikujejo vodne postelje in zaradi katerih se vse več Slovencev odloča za nakup vodne postelje. Informiranje o prednostih vodne postelje in razbijanje stereotipov je oblikovalo pozitivno mnenje javnosti in čedalje več ljudi prisega na udoben, sproščujoč občutek lebdenja, ki ga ponuja vodna postelja. Lectusova vodna postelja je leta 2006 postala slovenska, kar omogoča izbiro najboljših materialov in številne druge izboljšave. O tem, da je spanje na vodni postelji Lectus res pravo doživetje polno sproščujočega spanca, se je prepričalo že 11.000 zadovoljnih uporabnikov, ki se vsak večer pogreznejo v prijetno toplo posteljo, zjutraj pa se zbujajo spočiti in polni energije.

www.lectus.si

Ni komentarjev: