četrtek, 10. april 2008

Vodna postelja Verona Visco DoubleTop

Za ljudi, ki si želijo udobja vodne postelje in kompaktnosti klasičnega ležišča, smo razvili nov model vodnega ležišča in sicer Verona Visco DoubleTop.

Visco DoubleTop je vrhunski izdelek slovenskega porekla, nastal je v sodelovanju podjetja Maremico d.o.o. s tujimi strokovnjaki.

Visco DoubleTop je dodatni sloj ležišča, ki ga namestimo na standardno vodno posteljo Verona. Polnilo je debeline 6 cm in je izdelano iz posebne Visco-spominske pene s 3D zračnimi utori, ki ležišču omogočajo dodatno zračenje. Prevleka pa je enaka kot pri modelu vodne postelje Verona in se prav tako lahko sname in pere.

Visco DoubleTop je snemljiv in ga stranka lahko nadomesti s standardno prevleko, ki je seveda vključena v paketu vodne postelje Verona Visco DoubleTop.

Vodna postelja Verona Visco DoubleTop je doživela veliko zanimanje tudi v tujini. Na mednarodnem sejmu opreme stanovanja, oblikovanja, dodatkov in opreme za vrt (WOHNEN & INTERIEUR 2008) na Dunaju v Avstriji, je bila vodna postelja Verona Visco DoubleTop predstavljena kot sejemska novost. Avstrijsko podjetje ITW, ki je Lectusov poslovni partner, meni, da je vodna postelja Verona Visco DoubleTop idealna za generacijo 50+ in vse tiste, ki so skeptični glede spanja na vodni postelji.

Več informacij na www.lectus.si