torek, 20. marec 2012

Vodne postelje tudi na sejmu DOM

vodna-posteljaNa sejmu Dom, ki je potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 6. do 11.3.2012 je bilo na področju ležišč kar nekaj ponudnikov. Predstavljali so tako klasična ležišča kot tudi vodne postelje. Obiskovalcem je bilo omogočeno, da so si lahko nekatera ležišča ogledali, jih preizkusili ter dobili kvalitetne informacije v zvezi z izbiro pravega ležišča.
Dejstvo je, da je zdravo in kvalitetno ležišče tisto ležišče, ki se telesu prilagaja, da je zračno in da omogoča skrb za boljšo higieno. Prednosti zdravega ležišča si lahko preberete tukaj.

Med klasičnimi ležišči je glede prilagajanja, zračenja in higieničnosti izstopalo mudularno ležišče Leticia. Njegova prednost je v tem, da je izdelano po meri vsakega posameznika in da so moduli, ki so zamenljivi, iz spominske pene, ki se prilagaja. Menja se jih lahko naknadno, odvisno od potrebe človeka. Prednost ležišča Leticia je v tem, da se prilagodi človeku in ne obratno. To pa je vsekakor redkost med ležišči, ki se trenutno nahajajo na trgu.


Lahko rečemo, da si vodna postelja glede prilagajanja, zračenja in higiene še vedno zasluži prvo mesto med ležišči. Voda, ki jo izpodrinejo izbočeni deli telesa, enakomerno podpre vbočene dele telesa. zdravo-spanje
Ozaveščanje o zdravem načinu življenja narašča in prav je tako. Samo kakovostno spanje je spanje, za katerega lahko rečemo, da nam pomaga pri doseganju vsakodnevnih izzivov. Poskrbimo, da bomo z nasmeškom sprejemali izzive in dosegali tudi dobre rezultate. Želimo si, da nam bodo pri tem pomagala slovenska podjetja, ki se trudijo razvijati zdrava in kakovostna ležišča.


P.s.: Za tiste, ki imajo radi večjo kompaktnost vodnega ležišča, pa so v podjetju Maremico d.o.o. razvili revolucionarno novost
vodno posteljo Verona Aquaspring . Preizkusite ga v Spalnem centru Maremico na Šlandrovi 4 v Črnučah.

Ni komentarjev: