petek, 12. februar 2010

Vodne postelje v vse več hotelih

Vodne postelje so vedno bolj priljubljene tudi med hotelirji. Hotelirji so namreč spoznali, da dobro ležišče pomeni zadovoljne goste, ki se radi vračajo v hotel - to pa posledično pomeni dobiček!

Večina ležišč v hotelih je dotrajanih - raziskava je pokazala, da so postelje v hotelih stare tudi več kot 10 let. Take postelje gostom ne nudijo ustrezne podpore in udobja, zato je njihov spanec slab, zjutraj pa se zbujajo neprespani in z bolečinami.

Poseben problem pa je tudi higiena hotelskih postelj. V njih se nabira odmrla koža, lasje, soli, znoj, prah in umazanija, ki tvorijo idealne pogoje za nastanek pršic.

Če hotelirji izberejo vodne postelje, pa te probleme preprosto rešijo. Zaradi hidravlične lastnosti vode namreč vodna postelja vedno nudi ustrezno podporo vsakemu posamezniku, ne glede na njegovo telesno konstitucijo. Življenjska doba vodnih postelj je daljša, poleg tega pa se vodne postelje lahko z leti modularno obnavlja. Vodna ležišča veljajo tudi za najbolj higienična, saj so neprimerno okolje za nastanek prišic, prevleka vodne postelje pa je pralna.

V Sloveniji se za vodne postelje odloča vse več hotelirjev, v Avstriji pa je takih hotelov že več kot petsto. Preverite, kateri hoteli in penzioni v Sloveniji so opremljeni z vodnimi posteljami.

Ni komentarjev: