torek, 8. januar 2008

WELLNESS VODNA POSTELJA

Vodne postelje, ki nudijo idealno podporo telesu, so ogrevane in higienične, uporablja že več kot 9000 Slovencev.

Zaradi vsakodnevnih obremenitev potrebujemo ne le telesno sprostitev temveč tudi duševno. Zato si poleg kakovostnega spanca privoščimo razvajanje oziroma sproščanje s sprehodi v naravo, jogo in podobnimi aktivnostmi, ali pa obiščemo wellness centre, ki v svojem programu ponujajo raznovrstne masaže, savne, jakuzzije, kopeli, fitnes,...

Tovrstni centri svojo ponudbo stalno izboljšujejo in dopolnjujejo z novimi storitvami, zato je izbira pestra in lahko zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. V zadnjih letih so v številnih boljših wellness centrih pričeli uvajati tudi wellness vodne postelje, ki nudijo obiskovalcem wellness centrov izjemno udobje in sprostitev po obisku savn, masaž in drugih wellness storitev. Wellness vodne postelje pa so vse bolj priljubljene tudi v zasebnih hišah, kjer nudijo udobe počitek po uporabi savne.

V Sloveniji so prve wellness vodne postelje Lectus vključili v svojo ponudbo v Wellness centru Balnea. Na wellness vodnih posteljah Lectus pa lahko uživate tudi v Termah Zreče, v Krka zdravilišču strunjan, Wellness-SPA centru Habakuk, Termah Čatež ter Termah Tuhelj (Hrvaška).

KAJ JE WELLNESS VODNA POSTELJA?
Wellness vodna postelja je ležišče, ki daje občutek lebdenja v vodi. Obiskovalcem wellness centrov nudijo izjemno udobje in sprostitev po obisku savn, masaž in drugih wellness storitev (na wellness vodni postelji se izvajajo različne obloge za razstrupljanje, obnavljanje telesa.). Wellness vodne postelje so na voljo v dimenziji 90x200 cm z lesenim okvirjem. Posebna prevleka je izdelana iz medicinskega umetnega usnja, ki je koži prijazno in odporno na znoj.


Več o wellness vodnih posteljah na www.wellness-vodne-postelje.si

Ni komentarjev: